Een boek vol kostbare herinneringen vanuit uw eigen drijfveer. Uw aanleidingen kunnen legio zijn voor uw persoonlijke boek van waarde. Naast de voorbeelden onder producten, denk ik bijvoorbeeld aan:

v2U heeft met uw familie veel mooie herinneringen aan een overleden dierbare. Die wilt u bundelen in een persoonlijk boek. 

v2U gaat verhuizen uit een pand waar u jarenlang heeft gewoond of gewerkt. Uw kostbare herinneringen wilt u meenemen in een tastbaar product.

Misschien heeft u zelf wel een ander idee. Ik ben nieuwsgierig naar uw wensen.

 

Tijdens een oriënterend gesprek hoor ik graag uw ideeën. Wat is uw aanleiding voor de vastlegging? Voor wie is het verhaal bedoeld? Wilt u uw eigen persoonlijke verhaal laten optekenen, of ook de ervaringen van anderen?

Op basis daarvan bekijken we welke opzet daarbij past: wie gaat er straks vertellen, hoeveel gesprekken zijn daar voor nodig, hoe moet het boek er uit gaan zien?

Als het beeld duidelijk is, volgen de interviews. Uw woorden en die van eventuele andere vertellers, werk ik uit tot een goedlopende tekst. Na uw akkoord giet de vormgever uw verhaal in een professioneel ontwerp. De drukker maakt uw persoonlijke boek van waarde af.

De kosten van uw persoonlijke boek van waarde zijn afhankelijk van uw wensen.

Wanneer ik voldoende beeld heb van wat u graag wilt, maak ik een offerte.