Uw bedrijf bestaat 40 jaar, uw ouders vieren hun gouden bruiloft, uw collega werkt 25 jaar voor dezelfde instantie, een goede vriend wordt 60. Of: uw dochter gaat trouwen. Prachtige mijlpalen met veel verhalen om vast te leggen: in een jubileumboek van waarde.

Want persoonlijke verhalen vertellen meer over de feestvierder dan historische feiten.

“Zo’n boek maken is een mooie vorm van hechte samenwerking in een vertrouwde sfeer.”
verteller

jubileumboek-bruin

We bekijken eerst wat uw wensen zijn. Wat is het doel van het boek, wie en wat wilt u aan bod laten komen? Wilt u een bundeling van persoonlijke herinneringen of wilt u ook een algemene levensloop van toen naar nu? Welke uitstraling moet het boek hebben, wat past bij de jubilaris?

U blikt terug op de jubileumperiode met ervaringen, beelden, anekdotes. Alleen, of samen met anderen: klanten, collega’s die een bijzondere rol vervulden, concurrenten, onderaannemers, vrienden van het eerste uur, familieleden, voetbalmaten.

De interviews werk ik uit en leg ik voor aan u, als initiatiefnemer. We bekijken welk beeldmateriaal toegevoegd kan worden. Ik zorg voor de afstemming met een professionele vormgever en drukker. Samen werken we naar uw onvergetelijke eindproduct toe, passend bij de persoon of het bedrijf: een jubileumboek van waarde.

 

cadeauverpakking5 ws

Wanneer we beiden een eenduidig beeld hebben van de opzet van uw jubileumboek van waarde, maak ik een passende offerte.